Op onze redactie werken zo'n 25 mensen met uiteenlopende achtergronden. Lijkt het je wat om onderdeel uit te maken van ons wetenschapsteam?

Wetenschapsredactie NTR
De crossmediale wetenschapsredactie van de NTR verzorgt diverse titels rond wetenschap voor TV, radio en online. De redacteuren en andere programmamakers werken aan De Kennis van Nu voor TV, In de klas en online. We werken regelmatig samen met Nieuwsuur maar ook met andere programma’s van de publieke omroepen. En andere vormen van samenwerken zoeken we ook graag op.

Vacatures
Momenteel hebben wij geen open vacatures.

Stage
Doorlopend hebben wij een groepje stagiaires op de redactie. Je kunt bij ons stage lopen zowel met een WO- als een HBO-opleiding. Voor het najaar van 2016 zijn we weer op zoek naar een aantal enthousiaste stagiaires. Ben je geïnteresseerd om bij ons stage te lopen, dan horen we dat graag.

Op dit moment zijn er twee vacatures:

Redactiestagiair voor wetenschapsprogramma De Kennis van Nu (WO)

Webredactiestagiair voor wetenschapsprogramma - De Kennis van Nu (HBO/WO)

Over de NTR
De NTR is de publieke taakomroep voor informatie, educatie en cultuur met extra aandacht voor jeugd en diversiteit. De NTR maakt speciale programma’s voor alle doelgroepen: van Sesamstraat tot Nieuwsuur, van Schooltv tot Kunststof en Verborgen Verleden tot het Sinterklaasjournaal. Programma’s van de NTR inspireren en leveren een bijdrage aan de persoonlijke groei van mensen.