Nieuwsbrief

Blijf wekelijks op de hoogte van het beste uit De Kennis van Nu en het laatste nieuws!

MELD JE AAN
Microfoon radio

Nadat het dagelijkse wetenschapsprogramma De Kennis van Nu op Radio 5 en de gesprekken met Coen Verbraak op Radio 1 zijn gestopt, zijn we verder gegaan met een online podcast. Zodat iedereen nog steeds op de hoogte kan blijven van de wetenschappelijke ontwikkelingen in binnen- en buitenland. Wil jij dat ook? Abonneer je dan op onze podcast! 

Of beluister de gesprekken hier.

Elke werkdag vind je hier de wetenschapsitems uit Nieuws en Co (NTR en NOS). Iedere dinsdag en woensdag ontvang je daarnaast onze bijdrage aan De Ochtend (KRO-NCRV) en op vrijdagen kan je luisteren naar een verdiepend interview met wetenschappers uit diverse disciplines. 

Achtergrond bij actuele thema’s, de wetenschap achter het nieuws en opmerkelijke verhalen. Kortom de diepte in met wetenschap!

Je kunt onze podcast streamen met je computer, maar ook beluisteren via een app op je tablet of smartphone. Je ontvangt dan automatisch al onze items en kunt ze beluisteren waar en wanneer je maar wilt. Voor iPhones en iPads is de Podcasts app (App Store) handig. Heb je een Android telefoon of tablet? Dan zijn de apps Podcast Republic en Podcast Addict aanraders (Play Store).

Je vindt onze podcast in de app als je zoekt naar De Kennis van Nu.

Dit zijn de podcasts tot nu toe!

Benieuwd naar de  afleveringen van de DKVN Podcast? Je vindt ze ook hier. Met een abonnement op onze podcast, krijg je alle afleveringen automatisch in je telefoon of tablet. Wel zo makkelijk!